Luottamusmies

                                Luottamusmiesten terveiset

 

Tehy Lapua ao. 665  pääluottamusmiehenä toimii sh Hannele Korpela, hänen työpaikkana on Kotisairaala.

 Luottamusmiehen tehtävien hoitoon on varattu aikaa 9h/ vko. Työtehtäviemme luonteesta johtuen, meillä ei ole sovittuna kiinteää luottamusmiespäivää vaan päivä vaihtelee.

 Yhteyttä voi ottaa aina tarvittaessa joko puhelimella tai sähköpostilla, numerot ja osoitteet löytyvät tästä tiedotteesta. Otamme yhteyttä jäseneen myöhemmin, jos emme vastaa puhelimeen heti. Tarvittaessa sovitaan tapaaminen.

Tehyn jäsenenä voit ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset neuvoja tai apua esim. työsuhteeseen, palkkaukseen, työaikaan, vuosilomaan tms. liittyvissä asioissa.

 

  Luottamusmiehen tehtävät

 

Luottamusmiesten tehtävänä on ylläpitää työrauhaa ja valvoa, että sekä työnantaja että työntekijät noudattavat lainsäädäntöä, työehtosopimusta ja paikallisia sopimuksia. Tarvittaessa luottamusmiehet voivat neuvotella asioista työntekijöiden ja työnantajan välillä sekä toimia tiedon välittäjänä.

Edunvalvonnan lisäksi luottamusmiehen tehtäviin kuuluu aktiivinen osallistuminen yhteistoimintaan mm. työsuojelu, yt -ryhmä sekä oman alueen luottamusmiehille järjestettyihin tapaamisiin.

 

 

  Yhteistyöterveisin

     Hannele Korpela

    pääluottamusmies                                                        

    hannele.korpela@netikka.fi                                      

        p.040-5938267

                                                                                                                                                       

                                     p. 044-4384849 / luottamusmiespuhelin